~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 68巻 6号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
JOCS-AOCS Joint Symposium 2018 Foreword Editorial Message for Readers of the JOCS-AOCS Joint Symposium 2018 Special Issue
Masaki Tsumadori
General Chair, The JOCS-AOCS Joint Symposium 2018, Kao Corporation
Journal of Oleo Science 68 (6) 501-501, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
Applications of Innovative Lipidomic Methods for Blood Lipid Biomarkers
Ken D.Stark
Department of Kinesiology, University of Waterloo
Journal of Oleo Science 68 (6) 503-510, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Role of Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids in Mental Health Studies from Japan
Kei Hamazaki
Department of Public Health, Faculty of Medicine, University of Toyama
Journal of Oleo Science 68 (6) 511-515, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Alleviation of Metabolic Syndrome with Dietary Egg White Protein
Bungo Shirouchi1, Ryosuke Matsuoka2
1Laboratory of Nutrition Chemistry, Department of Bioscience and Biotechnology, Faculty of Agriculture, Graduate School, Kyushu University, 2R&D Division, Kewpie Corporation
Journal of Oleo Science 68 (6) 517-524, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Creation of New Functions by Combination of Surfactant and Polymer - Complex Coacervation with Oppositely Charged Polymer and Surfactant for Shampoo and Body Wash -
Yasushi Kakizawa, Miyuki Miyake
Advanced Analytical Science Research Laboratories, LION Corporation
Journal of Oleo Science 68 (6) 525-539, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Metabolite Profile Analysis of Aurantiochytrium limacinum SR21 Grown on Acetate-based Medium for Lipid Fermentation
Charose Marie Ting Perez, Kenshi Watanabe, Yoshiko Okamura, Yutaka Nakashimada, Tsunehiro Aki
Department of Molecular Biotechnology, Graduate School of Advanced Sciences of Matter, Hiroshima University
Journal of Oleo Science 68 (6) 541-549, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Characterization of the Volatile Compounds and Taste Attributes of Sesame Pastes Processed at Different Temperatures
Lixia Hou, Yujin Zhang, Xuede Wang
College of Food Science and Technology, Henan University of Technology
Journal of Oleo Science 68 (6) 551-558, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Oil Type and Emulsifier on Oil Absorption of Steam-and-fried Instant Noodles
Jinfeng Qi1,2, Xiaosan Wang2, Xingguo Wang2, Casimir C.Akoh3, Qingzhe Jin2
1Jiangsu University of Science and Technology, 2State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 3Department of Food Science & Technology, University of Georgia
Journal of Oleo Science 68 (6) 559-566, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Friction and Adsorption Properties of Oleic Acid Based Gemini Amphiphile at Silica / Ester Oil Interfaces
Kenichi Sakai1, Ryo Ishimado1, Yuichiro Takamatsu2, Masaaki Akamatsu1, Hideki Sakai1
1Department of Pure and Applied Chemistry, Faculty of Science and Technology, and Research Institute for Science and Technology, Tokyo University of Science, 2Miyoshi Oil & Fat Co., Ltd.
Journal of Oleo Science 68 (6) 567-572, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Enhanced Aggregation of Stimuli Responsive Surfactants by Esterolytic Reactions
Tsuyoshi Asakawa, Akina Fujii, Nodoka Yoneda, Akio Ohta, Hitoshi Asakawa
School of Chemistry, College of Science and Engineering, Kanazawa University
Journal of Oleo Science 68 (6) 573-580, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Hepatoprotective Effect of Seed Coat of Euryale ferox Extract in Non-alcoholic Fatty Liver Disease Induced by High-fat Diet in Mice by Increasing IRs-1 and Inhibiting CYP2E1
Tunyu Jian1, Chen Yu2, Xiaoqin Ding1, Jian Chen1,3, Jiawei Li1, Yuanyuan Zuo1, Bingru Ren1, Han Lv1, Weilin Li1,4
1Institute of Botany, Jiangsu Province and Chinese Academy of Sciences, 2Department of Integrated TCM & Western Medicine, Jiangsu Cancer Hospital & Jiangsu Institute of Cancer Research & The Affiliated Cancer Hospital of Nanjing Medical University, 3Department of Food Science and Technology, College of Light Industry and Food Engineering, Nanjing Forestry University, 4College of Forestry, Nanjing Forestry University
Journal of Oleo Science 68 (6) 581-589, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Examination of the Catabolic Rates of 13C-Labeled Fatty Acids Bound to the α and β Positions of Triacylglycerol Using 13CO2 Expired from Mice
Kazuaki Yoshinaga1,2, Fumiaki Beppu3, Yoshio Yamatani3, Atsushi Kubo4, Aya Yoshinaga-Kiriake3, Toshiharu Nagai2, Akihiko Yoshida2, Jota Kanda5, Naohiro Gotoh3
1Faculty of Food and Agricultural Sciences, Fukushima University, 2Tsukishima Foods Industry Co. Ltd., 3Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 4Department of Geosciences, Shizuoka University, 5Department of Ocean Science, Tokyo University of Marine Science and Technology
Journal of Oleo Science 68 (6) 591-598, 2019.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。