~
検索条件をクリア

Bioscience of Microbiota, Food and Health 32巻 2号

発行元
BMFH出版会
ISSN
2186-6953
ISSN(オンライン)
2186-3342
前雑誌
Bioscience and Microflora
Bifidobacteria and Microflora

書籍情報から探す
開始頁
Influence of Different Probiotic Lactic Acid Bacteria on Microbiota and Metabolism of Rats with Dysbiosis
Elena ERMOLENKO1), Ludmila GROMOVA2), Yuri BORSCHEV2), Anna VOEIKOVA1), Alena KARASEVA1), Konstantin ERMOLENKO3), Andrei GRUZDKOV2), Alexander SUVOROV1)
1)Department of Molecular Microbiology, Institute of Experimental Medicine, acad, 2)Department of Physiology of Nutrition, Pavlov Institute of Physiology, 3)Laboratory of Immunology, Pasteur Institute of Epidemiology and Microbiology
Bioscience of Microbiota, Food and Health 32 (2) 41-49, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Lactic Acid Bacteria on Lipid Metabolism and Fat Synthesis in Mice Fed a High-fat Diet
Yasunori YONEJIMA1),2), Kazunari USHIDA1), Yoshiro MORI2)
1)Graduate School of Life and Environmental Sciences, Kyoto Prefectural University, 2)Research and Development Department, Nitto Pharmaceutical Industries, Ltd.
Bioscience of Microbiota, Food and Health 32 (2) 51-58, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
The pyrE Gene as a Bidirectional Selection Marker in Bifidobacterium Longum 105-A
Kouta SAKAGUCHI1), Nobutaka FUNAOKA2), Saori TANI2), Aya HOBO2), Tohru MITSUNAGA2), Yasunobu KANO3), Tohru SUZUKI1)
1)The United Graduate School of Agricultural Science, Gifu University, 2)Faculty of Applied Biological Sciences, Gifu University, 3)Department of Molecular Genetics, Kyoto Pharmaceutical University
Bioscience of Microbiota, Food and Health 32 (2) 59-68, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Up to Species-level Community Analysis of Human Gut Microbiota by 16S rRNA Amplicon Pyrosequencing
Jiro NAKAYAMA1), Jiahui JIANG1), Koichi WATANABE2), Kangting CHEN3), Huang NINXIN3), Kazunori MATSUDA2), Takashi KURAKAWA2), Hirokazu TSUJI2), Kenji SONOMOTO1), Yuan-Kun LEE3)
1)Laboratory of Microbial Technology, Division of Applied Molecular Microbiology and Biomass Chemistry, Department of Bioscience and Biotechnology, Faculty of Agriculture, Kyushu University, 2)Yakult Central Institute for Microbiological Research, 3)Department of Microbiology, Yong Loo Lin School of Medicine, National University of Singapore
Bioscience of Microbiota, Food and Health 32 (2) 69-76, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Identification of Heavy Smokers through Their Intestinal Microbiota by Data Mining Analysis
Toshio KOBAYASHI1),2), Kenji FUJIWARA2),3)
1)Miyagi University, 2)Riken, 3)Yokohama Rosai Hospital
Bioscience of Microbiota, Food and Health 32 (2) 77-80, 2013.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。