~
検索条件をクリア

Bioscience of Microbiota, Food and Health 33巻 2号

発行元
BMFH出版会
ISSN
2186-6953
ISSN(オンライン)
2186-3342
前雑誌
Bioscience and Microflora
Bifidobacteria and Microflora

書籍情報から探す
開始頁
Pyrosequencing Analysis of the Microbial Diversity of Airag, Khoormog and Tarag, Traditional Fermented Dairy Products of Mongolia
Kaihei OKI1, Jamyan DUGERSUREN2, Shirchin DEMBEREL2, Koichi WATANABE1
1Yakult Central Institute for Microbiological Research, 2Institute of Veterinary Medicine, Mongolian State University of Agriculture
Bioscience of Microbiota, Food and Health 33 (2) 53-64, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Applying Data Mining to Classify Age by Intestinal Microbiota in 92 Healthy Men Using a Combination of Several Restriction Enzymes for T-RFLP Experiments
Toshio KOBAYASHI1,2, Takako OSAKI3, Shinya OIKAWA1
1Miyagi University, 2RIKEN, 3Kyorin University, School of Medicine
Bioscience of Microbiota, Food and Health 33 (2) 65-78, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Manganese Ion Increases LAB-yeast Mixed-species Biofilm Formation
Soma NOZAKA, Soichi FURUKAWA, Miwa SASAKI, Satoru HIRAYAMA, Hirokazu OGIHARA, Yasushi MORINAGA
Department of Food Bioscience and Biotechnology, College of Bioresource Sciences, Nihon University
Bioscience of Microbiota, Food and Health 33 (2) 79-84, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Enhancement of Exopolysaccharide Production of Lactobacillus fermentum TDS030603 by Modifying Culture Conditions
Tala SHI1, Ni Putu Desy ARYANTINI1, Kenji UCHIDA2, Tadasu URASHIMA1, Kenji FUKUDA1
1Department of Animal and Food Hygiene, Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine, 2Research Center, Yotsuba Milk Products Co.,Ltd.
Bioscience of Microbiota, Food and Health 33 (2) 85-90, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。