Trends in Glycoscience and Glycotechnology 31巻 182号

発行元
Forum Carbohydrates Coming of Age
ISSN
0915-7352
ISSN(オンライン)
1883-2113

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開始頁
Dietary Fiber Pectin is Recognized in a Structure-Specific Manner by Intestinal Cells
Kohji Kitaguchi1, Tomio Yabe1,2
1Department of Applied Life Science, Faculty of Applied Biological Sciences, Gifu University, 2Center for Highly Advanced Integration of Nano and Life Sciences, Gifu University (G-CHAIN)
Trends in Glycoscience and Glycotechnology 31 (182) E91-E97, 2019.
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Efficient Syntheses of Complex-Type N-Glycans using Microflow Systems and Convergent Synthetic Routes
Yoshiyuki Manabe1,2
1Department of Chemistry, Graduate School of Science, Osaka University, 2Core for Medicine and Science Collaborative Research and Education, Project Research Center for Fundamental Sciences, Osaka University
Trends in Glycoscience and Glycotechnology 31 (182) E99-E108, 2019.
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Stereoselective Glycosylation by Ether Protecting Groups
Atsushi Miyagawa
Department of Life Science and Applied Chemistry, Graduate School of Engineering, Nagoya Institute of Technology
Trends in Glycoscience and Glycotechnology 31 (182) E109-E110, 2019.
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β-Galactocerebrosidase and Saposin A Form a Heterotetramer for Glycosphingolipid Degradation
Hisako Akiyama
Laboratory for Neural Cell Dynamics, Center for Brain Science, RIKEN
Trends in Glycoscience and Glycotechnology 31 (182) E111-E112, 2019.
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腸管細胞による食物繊維ペクチンの構造特異的認識機構
北口公司1, 矢部富雄1,2
1岐阜大学応用生物科学部応用生命科学課程, 2岐阜大学生命の鎖統合研究センター (G-CHAIN)
Trends in Glycoscience and Glycotechnology 31 (182) J91-J97, 2019.
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複合型N-グリカンの効率合成 : マイクロフロー系の利用と収束的合成ルートの開拓
真鍋良幸1,2
1大阪大学大学院理学研究科, 2大阪大学大学院理学研究科附属基礎理学プロジェクト研究センター
Trends in Glycoscience and Glycotechnology 31 (182) J99-J108, 2019.
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エーテル保護基による立体選択的グリコシル化
宮川淳
名古屋工業大学大学院工学研究科生命・応用化学専攻
Trends in Glycoscience and Glycotechnology 31 (182) J109-J110, 2019.
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ガラクトシルセラミド分解酵素とサポシンAはヘテロ4量体を形成してスフィンゴ糖脂質を分解する
秋山央子
国立研究開発法人理化学研究所脳神経科学研究センター神経細胞動態研究チーム
Trends in Glycoscience and Glycotechnology 31 (182) J111-J112, 2019.
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