~
検索条件をクリア

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20巻 4号

発行元
日本食品科学工学会
ISSN
1344-6606
ISSN(オンライン)
1881-3984

書籍情報から探す
開始頁
Effect of Physical Modification of Mushroom (A. chaxingu) Powders on their Physical and Chemical Properties
Guoying LV, Zuofa ZHANG, Huijuan PAN, Leifa FAN
Institute of Horticulture, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 731-738, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Sorbitol on Rheological, Textural and Microstructural Characteristics of Peanut Butter
Lingfeng LI, Yanjun HUAN, Chunjuan SHI
School of Food Science and Technology, Jiangnan University
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 739-747, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Salt-Reduced Takanazuke Produced with an Isolated Starter Strain
Masako SAKAI, Mayumi NAGANO, Hiroto OHTA, Kenji KIDA, Shigeru MORIMURA
Graduate School of Science and Technology, Kumamoto University
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 749-753, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Optimization of Microwave-Assisted Extraction of Water-Soluble Polysaccharides from Piteguo Fruit by Response Surface Methodology
Yonggang WANG, Feifan LENG, Xiaofeng LIU, Weijie ZHANG, Mingjun YANG
School of Life Science and Engineering, Lanzhou University of Technology
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 755-764, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effects of Chlorine-Based Antimicrobial Treatments on the Microbiological Qualities of Selected Leafy Vegetables and Wash Water
Xiaojun PAN, Hiroyuki NAKANO
Laboratory of Food Microbiology and Hygiene, Graduate School of Biosphere Science, Hiroshima University
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 765-774, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Different Drying Methods on Physical and Chemical Attributes of Blanched Green Bell Pepper
Lam Van MAN1, Takahiro ORIKASA2, Shoji KOIDE2, Yoshiki MURAMATSU3, Akio TAGAWA1
1Graduate School of Horticulture, Chiba University, 2Faculty of Agriculture, Iwate University, 3Faculty of Regional Environment Science, Tokyo University of Agriculture
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 775-783, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Instrumental Analysis of Texture, Color and Acceptance of Instant Dessert Formulated with Broken-rice Grains
Frederico Inacio Tonha GUIMARAES, Marcio CALIARI, Manoel Soares SOARES JUNIOR
Escola de Agronomia, Universidade Federal de Goias, Rodovia Estrada Goiania Nova Veneza - Goiania
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 785-792, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Specific Mechanical Energy Requirement of a Locally Developed Extruder for Selected Starchy Crops
Folasayo T. FAYOSE, Zhongjie HUAN
Department of Mechanical Engineering, Tshwane University of Technology
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 793-798, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Purification of a Novel Oligophosphopeptide with High Calcium Binding Activity from Carp Egg Hydrolysate
Hai HUANG1,2, Bafang LI1, Zunying LIU1, Haohao WU1, Xianmin MU1, Mingyong ZENG1
1College of Food Science and Engineering, Ocean University of China, 2College of Fishery, Rizhao Polytechnic
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 799-807, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Availability of Detection Frequency Method Using Three-Port Gas Chromatography-Olfactometry for Rapid Comparison of Whole Milk Powders
Noriaki KOBAYASHI, Osamu NISHIMURA
Ogawa & Co. Ltd.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 809-814, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Increase in the Viscosity of Soft-Flour Batter by Weak Direct-Current Processing
Yoshiro KAMATA1, Eru OJIMA1, Michiko YAMAKI2, Shunsuke OHTSUBO3
1Food Science Laboratory, Miyagi University of Education, 2Department of Home Economics, Tohoku Seikatsu Bunka University, 3Research and Development Department, Nippon Flour Mills Co.Ltd
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 815-819, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Excretion of 3,3', 4,4', 5-Pentachlorobiphenyl (PCB126) from Rat Liver Following Oral Administration of Lactobacillus reuteri and Lactobacillus acidophilus
Takehito SUZUKI1, Kaoru YAMAZAKI2, Tadashi SHINODA3, Mitsuyuki SHIRAI1, Hiroshi YOSHIKAWA1, Yurika NOGUCHI1, Tetsuro ITO4, Yasuo ISHII1, Tatsuya TAKIZAWA1, Hidetoshi MORITA1
1School of Veterinary Medicine, Azabu University, 2School of Contemporary Human Life Science, Tokyo Kasei Gakuin University, 3R & D Center, Calpis Co. Ltd., 4Veterinary Teaching Hospital, Azabu University
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 821-828, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Screening of Mammalian DNA Polymerase Inhibitors from Rosemary Leaves and Analysis of the Anti-inflammatory and Antiallergic Effects of the Isolated Compounds
Yoshiyuki MIZUSHINA1,2, Takefumi ONODERA1,2, Isoko KURIYAMA3, Hiroto NAKAYAMA4, Keiichiro SUGIMOTO4, Eibai LEE2,3
1Laboratory of Food & Nutritional Sciences, Faculty of Nutrition, Kobe Gakuin University, 2Cooperative Research Center of Life Sciences, Kobe Gakuin University, 3Laboratory of Pharmacology, Faculty of Pharmaceutical Science, Kobe Gakuin University, 4Research and Development Center, Nagaoka Perfumery Co. Ltd.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 829-840, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Study on Vitamin A Acetate Reaction Initiated by Peroxide
Hong YIN, Yanyan LIU, Shenfeng YUAN, Zhirong CHEN
Department of Chemical and Biological Engineering, Zhejiang University
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 841-847, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Improving Effects of Narazuke Lees on Fatty Liver of Rats Induced by High-Fat and High-Cholesterol Diets
Teruko NAKASA1, Sayuri YAMAGAMI1, Toshiaki TANAKA2, Hiroko TANAKA2, Hitoshi HARIU2, Osamu OKINAKA1
1Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Human Life Science, Doshisha Women's College of Liberal Arts, 2Tanakachou Co., Ltd.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 849-857, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Changes in the Content of Pectic Substances in Tea Leaves (Camellia sinensis L.) during Steam Processing of Green Tea
Hisako HIRONO, Ryuji UESUGI
National Institute of Vegetable and Tea Science
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 859-865, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Comparison between Bacterial Diversity of Aged and Aging Pit Mud from Luzhou-flavor Liquor Distillery
Qingchun LUO1, Chaolan LIU1, Wenfang LI1, Zhengyun WU1, Wenxue ZHANG1,2
1College of Light Industry, Textile and Food Engineering, Sichuan University, 2School of Liquor-Making Engineering, Sichuan University Jinjiang College
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 867-873, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Simplified Methods for Purification of Peanut Allergenic Proteins : Ara h 1, Ara h 2, and Ara h 3
Keigo MASUYAMA1, Kazutaka YAMAMOTO2, Kaoru ITO1, Eiichi KITAGAWA1, Kohji YAMAKI2
1Sonton Food Industry Co. Ltd., 2National Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 875-881, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
The Effects of Germination on Chemical Composition of Peanut Seed
Ying-Chao LI, He QIAN, Xiu-Lan SUN, Yan CUI, He-Ya. WANG, Chao DU, Xiu-Hua XIA
School of Food Science and Technology, Jiangnan University
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 883-889, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Screening Study on Antioxidant Activity of Plants Grown Wildly in Mongolia
Enkhtsetseg ENKHTUYA1, Takehiro KASHIWAGI2, Tomoko SHIMAMURA2, Hiroyuki UKEDA2, Odbayar TSEYE-OIDOV1
1School of Food Engineering and Biotechnology Mongolian University of Science and Technology, 2Faculty of Agriculture, Kochi University
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 891-897, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Spoilage and Pathogenic Bacteria Associated with Spoilage Process of Sichuan Pickle during the Spontaneous Fermentation
Ke LI1, Kai LIN1, Zuogui LI2, Qing ZHANG1, Feifei SONG1, Zhenming CHE1, Gong CHEN3, Wenliang XIANG1
1Key Laboratory of Food Biotechnology of Sichuan, College of Bioengineering, Xihua University, 2Sichuan Aoda Food Co., Ltd., 3Sichuan Academy of Food and Fermentation Industries
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 899-904, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Serotyping, RAPD Grouping and Antibiotic Susceptibility Testing of Salmonella Enterica Isolated from Retail Foods in Thailand
Chiraporn ANANCHAIPATTANA1,2, Yukie HOSOTANI1, Susumu KAWASAKI1, Md. Latiful BARI3, Keiji A. YAMAGUCHI4, Yasuhiro INATSU1
1National Food Research Institute, National Agriculture and Food Research Organization, 2Department of Biology, Faculty of Science and Technology, Rajamangala University of Technology Thanyaburi, 3Center for Advanced Research in Sciences, University of Dhaka, 4Department of Microbiology, Hokkaido Institute of Public Health
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 20 (4) 905-913, 2014.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。