~
検索条件をクリア

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 23巻 6号

発行元
日本食品科学工学会
ISSN
1344-6606
ISSN(オンライン)
1881-3984

書籍情報から探す
開始頁
Soybean Protein and Peptide as Complementation Medical Food Materials for Treatment of Dyslipidemia and Inflammatory Disorders
Mitsutaka KOHNO
R&D Division for Future Creation, Fuji Oil Holding Inc.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 23 (6) 773-782, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Cooking Quality, Texture and Antioxidant Properties of Dried Noodles Enhanced with Tartary Buckwheat Flour
Na-Na WU1, Xiao-Hong TIAN1, Yan-Xiang LIU1, Huan-Huan LI1, Run-Ping LIANG1, Min ZHANG2, Ming LIU1, Li-Ping WANG1, Xiao-Tong ZHAI1, Bin TAN1
1Academy of State Administration of Grain, 2Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health (BTBU)
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 23 (6) 783-792, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Osmotic Pressure Regulation using KCl for Enhanced Erythritol Production using Trichosporonoides oedocephalis ATCC 16958
Liangzhi LI, Lina GU, Xin JU, Cuiying HU, Jiaolong FU, Hongying CHENG, Pei KANG
School of Chemistry, biology, and material engineering, Suzhou University of Science and Technology
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 23 (6) 793-800, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Ellagitannin and Anthocyanin Retention in Osmotically Dehydrated Blackberries
Agnieszka SOJKA, Elzbieta KARLINSKA, Robert KLEWICKI
Institute of Food Technology and Analysis, Lodz University of Technology
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 23 (6) 801-810, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Enhancement of Anti-inflammatory and Anti-allergic Activities with Combination of Luteolin and Quercetin in in vitro Co-culture System
Masashi MIZUNO, Sae YAMASHITA, Takashi HASHIMOTO
Department of Agrobioscience, Graduate School of Agricultural Science, Kobe University
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 23 (6) 811-818, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Extraction, Optimization and Antimicrobial Activity of IWSP from Oleaginous Microalgae Chlamydomonas sp. YB-204
Jianrui SUN, Junfeng ZHAO, Dandan FU, Shaobin GU, Dahong WANG
College of Food and Bioengineering, Henan University of Science and Technology
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 23 (6) 819-826, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Migration of Ti and Zn from Nanoparticle Modified LDPE Films into Food Simulants
Hao HUANG, Kaichen TANG, Zisheng LUO, Huaxian ZHANG, Yu QIN
Zhejiang University, College of Biosystems Engineering and Food Science, Zhejiang Key Laboratory for Agro-Food Processing
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 23 (6) 827-834, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effect of Microwave and Hot Air Drying on the Physicochemical Characteristics and Quality of Jelly Palm Pulp
Tassiane S. FERRAO1, Bruna TISCHER1, Maria F. S. C. MENEZES1, Luisa H. R. HECKTHEUER1, Cristiano R. MENEZES1, Juliano S. BARIN1, Leandro MICHELS2, Roger WAGNER1
1Department of Technology and Food Science - Federal University of Santa Maria, 2Department of Electrical Power Processing - Federal University of Santa Maria
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 23 (6) 835-843, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
The Antioxidative Characteristics of Taro and Sweet Potato Protein Hydrolysates and Their Inhibitory Capability on Angiotensin Converting Enzyme
Chen-Yu WU, Kuo-Wei LIN
Department of Food and Nutrition, Providence University
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 23 (6) 845-853, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
A Modified Method for the Determination of Acylated Anthocyanins in Purple-fleshed Sweet Potato (Ipomoea batatas (L).) Tubers by High-performance Liquid Chromatography with Visible Absorption
Tomoyuki OKI1, Maki SATO-FURUKAWA1, Norihiko TERAHARA2
1Crop Development and Agribusiness Research Division, Kyushu Okinawa Agricultural Research Center, National Agriculture and Food Research Organization, 2Department of Food Science and Technology, Minami-Kyushu University
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 23 (6) 855-862, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Effects of Organic Acids, Sugars, and Oils on Histamine Production by the Halotolerant Histamine-Producing Bacterium Staphylococcus epidermidis TYH1 Isolated from Sakana Miso Fermented Fish Paste
Yasuyuki HARADA1, Kei-Ichi SHOZEN1a, Ken-ji YOKOI1, Masataka SATOMI2
1Toyama Prefectural Agricultural, Forestry and Fisheries Research Center, Food Research Institute, 2National Research Institute of Fisheries Science, Japan Fisheries Research and Education Agency, a Present address:Toyama Prefectural Agricultural, Forestry and Fishery Public Corporation, Himi Sea Farming Center
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 23 (6) 863-870, 2017.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。