バックナンバー:Journal of Oleo Science

Journal of Oleo Science
55巻 8号

  • Cationic Gemini Surfactants:A Review

    Dipti SHUKLA, V.K.TYAGI
    Department of Oil and Paint Technology, Harcourt Butler Technological Institute
    Journal of Oleo Science 55(8): 381-390, 2006.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.10MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Tempeh-like Fermented Soybean(GABA-tempeh) Has an Effective Influence on Lipid Metabolism in Rats

    Nakamichi WATANABE 1, Yasushi ENDO 2, Kenshiro FUJIMOTO 3, Hideyuki AOKI 4
    1 Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Human Ecology, Showa Women's University, 2 Laboratory of Food and Bio-molecular Science, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, 3 Department of Food and Nutrition, School of Home Economics, Koriyama Women's University, 4 Research Laboratory, Ikeda Tohka Industries Co., Ltd
    Journal of Oleo Science 55(8): 391-396, 2006.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.74MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Effect of Crystallization Temperature of Palm Oil on Its Crystallization. III. Crystallization of Triacylglycerin Comprised of Palmitic Acid and Oleic Acid in Palm Oil

    Hiroaki MIHARA 1, Takashi ISHIGURO 1, Hidenori FUKANO 1, Shigeyuki TANIUCHI 1, Keizo OGINO 2
    1 Miyoshi Oil & Fat Co., Ltd., 2 Tokyo University of Science
    Journal of Oleo Science 55(8): 397-402, 2006.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(3.86MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Development of Novel Multifunctional Cosmetic Raw Materials and Their Applications. II.† Novel Emulsifying Method with Random Copolymer of Polyoxyethylene/Polyoxypropylene

    Reiji MIYAHARA, Kei WATANABE, Takashi OHMORI, Yasunari NAKAMA
    Shiseido Research Center
    Journal of Oleo Science 55(8): 403-411, 2006.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(5.57MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Toward Use of the Leaves of Perilla frutescens(L.) Britton var. Acuta Kudo(red perilla) with Japanese Dietary Pickled Plum(Umeboshi)

    Akiyoshi SAWABE 1, 2, Takashi SATAKE 2, Ryosuke AIZAWA 1, Keisuke SAKATANI 2, Kouta NISHIMOTO 2, Chie OZEKI 2, Yoh HAMADA 3, Sadao KOMEMUSHI 1, 2
    1 Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Agriculture, Kinki University, 2 Department of Agricultural Chemistry, Faculty of Agriculture, Kinki University, 3 Hamada Co., Ltd.
    Journal of Oleo Science 55(8): 413-422, 2006.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(6.11MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

  • Removal of Lead and Iron Ions by Vegetable Biomass in Drinking Water

    Ryoma BUN-EI 1, Naohito KAWASAKI 1, Fumihiko OGATA 1, Takeo NAKAMURA 1, Katsuyori AOCHI 2, Seiki TANADA 1
    1 School of Pharmacy, Kinki University, 2 Tokyo Deititian Academy
    Journal of Oleo Science 55(8): 423-427, 2006.


    アブストラクト】 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます
    全文ダウンロード(2.94MB)】 従量制、基本料金制の方共に660円(税込) です。

book
発行元:
日本油化学会
ISSN:
1345-8957
ISSN(オンライン):
1347-3352
前雑誌:
日本油化学会誌

書籍情報から探す(巻または号が必須)

巻:
号:
開始頁:
Medical Online English Site