~
検索条件をクリア

Journal of Oleo Science 59巻 1号

発行元
日本油化学会
ISSN
1345-8957
ISSN(オンライン)
1347-3352
前雑誌
日本油化学会誌

書籍情報から探す
開始頁
Some Nutritional Characteristics of Kernel and Oil of Peanut (Arachis hypogaea L.)
Mehmet Musa Ozcan
Department of Food Engineering, Faculty of Agriculture, Selcuk University
Journal of Oleo Science 59 (1) 1-5, 2010.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Composition and Thermal Characteristics of Madhuca longifolia Seed Fat and Its Solid and Liquid Fractions
J.M.N.Marikkar1, H.M.Ghazali1, K.Long2
1Department of Food Science, Universiti Putra Malaysia, 2Malaysian Agricultural Research & Development Institute
Journal of Oleo Science 59 (1) 7-14, 2010.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Synthesis and Characterization of Fatty Hydroxamic Acids from Triacylglycerides
Wisam H.Hoidy, Mansor B.Ahmad, Emad A.Jaffar Al-Mulla, Wan Md.Zin Wan Yunus, Nor azowa Bt Ibrahim
Department of Chemistry, Faculty of Science, University Putra Malaysia
Journal of Oleo Science 59 (1) 15-19, 2010.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
CH/π Interaction between Benzene and Hydrocarbons Having Six Carbon Atoms in Their Binary Liquid Mixtures
Yasutoshi Kasahara, Yuji Suzuki, Aino Kabasawa, Hideyuki Minami, Hideyo Matsuzawa, Makio Iwahashi
School of Science, Kitasato University
Journal of Oleo Science 59 (1) 21-29, 2010.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Decreases in Surface Activities and Aquatic Toxicities of Linear Alkylbenzene Sulfonate and Alcohol Ethoxylates during Biodegradation
Masaru Oya1, Noriko Hisano2
1Faculty of Education and Human Sciences, Yokohama National University, 2Graduate School of Environment and Information Sciences, Yokohama National University
Journal of Oleo Science 59 (1) 31-39, 2010.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
A Novel Body Weight-loss Promoting Oil Prepared with Vegetable Protein
Nagao Totani1, Akira Morita2, Maki Nishinaka1, Sayuri Tateishi1, Haruyasu Kida2
1Department of Nutritional Physiology, Faculty of Nutrition, Kobe-Gakuin University, 2Oils & Fats Development Department, Fuji Oil Co.,Ltd.
Journal of Oleo Science 59 (1) 41-48, 2010.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
Melanogenesis Inhibitory Activities of Iridoid-, Hemiterpene-, and Fatty Acid-glycosides from the Fruits of Morinda citrifolia (Noni)
Toshihiro Akihisa1, Ken-ichi Seino1, Etsuyo Kaneko1, Kensuke Watanabe2, Shun Tochizawa1, Makoto Fukatsu1, Norihiro Banno2, Koichi Metori3, Yumiko Kimura3
1College of Science and Technology, Nihon University, 2Ichimaru Pharcos Company Ltd., 3College of Pharmacy, Nihon University
Journal of Oleo Science 59 (1) 49-57, 2010.
  • アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
  • 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。