書籍情報から探す
TEI-9647とTEI-9648の構造活性相関研究:2α位と24位の化学修飾〜最強のビタミンD受容体アンタゴニスト活性を目指して〜
橘高敦史1, 齋藤望1, 竹之内一弥2, 石塚誠一†
1帝京大学薬学部有機化学講座薬化学教室, 2帝人ファーマ株式会社骨・関節研究所, †Division of Hematology/Oncology, University of Pittsburgh School of Medicine, VA Pittsburgh Healthcare System (646), Research & Development (151-U) 2E117, University Drive, Pittsburgh, PA 15240
ビタミン 83 (10) 569-579, 2009.
1帝京大学薬学部有機化学講座薬化学教室, 2帝人ファーマ株式会社骨・関節研究所, †Division of Hematology/Oncology, University of Pittsburgh School of Medicine, VA Pittsburgh Healthcare System (646), Research & Development (151-U) 2E117, University Drive, Pittsburgh, PA 15240
ビタミン 83 (10) 569-579, 2009.
- アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
- 全文ダウンロード: 従量制、基本料金制の方共に770円(税込) です。
5. 新規15位置換活性型ビタミンD3の合成とビタミンD受容体との相互作用および生物活性
1. イラン南東部Zahedan地区の心血管疾患患者のグルタチオンペルオキシダーゼ, スーパーオキシドジスムターゼ, ビタミンA, C, Eおよびマロンジアルデヒドの状態 (pp.309-316)
Mansour Karajibani1, Mohammad Hashemi2, Farzaneh Montazerifar1, Ahmad Bolouri3, Madhurima Dikshit4
1PhD student of Pune University, 2Dept. of Clinical Biochemistry, School of Medicine, Zahedan University of Medical Sciences, 3Dept. of Cradiovascular Disease, School of Medicine, Zahedan University of Medical Sciences, 4Division of Biochemistry, Dept of Chemistry, PUNE University
ビタミン 83 (10) 596-596, 2009.
1PhD student of Pune University, 2Dept. of Clinical Biochemistry, School of Medicine, Zahedan University of Medical Sciences, 3Dept. of Cradiovascular Disease, School of Medicine, Zahedan University of Medical Sciences, 4Division of Biochemistry, Dept of Chemistry, PUNE University
ビタミン 83 (10) 596-596, 2009.
- アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
3. 脳虚血ラット脳のNotch情報伝達経路に対する大豆インフラボンの効果 (pp.326-331)
Guowei Huang1, 2, Xiaohong Cao1, Xumei Zhang2, Hong Chang2, Yunxia Yang2, Wenpin Du2, John X.Wilson3
1Tianjin Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, College of Food Engineering and Biotechnology, Tianjin University of Science and Technology, 2Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Tianjin Medical University, 3Department of Exercise and Nutrition Sciences, School of Public Health and Health Professions, University at Buffalo
ビタミン 83 (10) 597-597, 2009.
1Tianjin Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, College of Food Engineering and Biotechnology, Tianjin University of Science and Technology, 2Department of Nutrition and Food Hygiene, School of Public Health, Tianjin Medical University, 3Department of Exercise and Nutrition Sciences, School of Public Health and Health Professions, University at Buffalo
ビタミン 83 (10) 597-597, 2009.
- アブストラクト: 従量制は110円(税込)、基本料金制は基本料金に含まれます。
5. ベトナム山岳地域における授乳婦の鉄・亜鉛・銅の栄養状態と母乳濃度に関する調査 (pp.338-345)